Hitta aktiviteter

mars 2020
Kultur & Natur
kl. 18.00–20.00

Fågel-Jannes skådarskola – fåglar som flyttar långt

Dessa fåglar övervintrar söder eller öster om medelhavet och startar sin resa utan att känna till hur vädret är i våra trakter. Hit hör bland annat flugs-nappare, sångare, svalor och fiskgjusen. De anländer under andra halvan av april och en bit in i maj.

Plats: Spisrummet

After work med forskare

I veckans After work med forskare får ni möjlighet att träffa Petter Hagqvist och Almir Heralic, båda med doktorsexamen från Högskolan Väst. Nu arbetar de i sitt nyetablerade företag Procada med utvecklingen av en 3D-metallskrivare.

Kultur & Natur
kl. 18.00–20.00

Fågel-Jannes skådarskola – fåglar som flyttar längst

De fåglar som startar sin återresa mot Sverige från södra Afrika eller Indien kanske inte anländer förrän i senare delen av maj eller i början av juni. Hit hör tornseglare, törnskata, härmsångare, trädgårdssångare, kärrsångare, blåhake med flera.

Plats: Spisrummet
april 2020
april

After work med forskare

Den här veckan kommer Eva Sahlin, fil dr, Institutet för stressmedicin – och pratar om naturen som läkande medel.

maj 2020
maj

After work med forskare

Välkomna till vårens sista AW med forskare. Ämnet som ska behandlas den här onsdagen är: Normkritisk vård – vad är det bra för?

+ Exportera Listade Evenemang