Besök oss

Välkommen till ett sprudlande museum!

9 februari hävs restriktionerna

Välkommen till ett sprudlande museum!

Den 9 februari häver regeringen tidigare restriktioner. Pandemin pågår fortfarande, men covid-19 klassas inte längre som allmänfarlig sjukdom. Det innebär att vi återigen kommer kunna erbjuda dig ett museibesök som liknar det som var innan pandemin. För tillfället bygger vi två nya utställningar och på evenemangssidan fyller vi hela tiden på med spännande, roliga och intressanta programpunkter.

Foto: På en sandtäckt väg står en person framför en gul, putsad betongvägg. Bakom väggen följer slitna höghus. Personen bär en blå, röd- och vitrandig kaftan. Över huvudet bär hen en gulmålad flyttkartong med stora svarta ögon.

Lost Series, Dakar. Eric Magassa (2018).

Kommande utställningar

Den 19 februari inviger vi utställningen Eric Magassa ”Messages From the Stars” i Konsthallen. Det är vår första vernissagen utan publiktak sedan mars 2020!  Två veckor senare, på internationella kvinnodagen, inviger vi vår utställning om rösträttskampen i Bohuslän – MOD 2021. Du är välkommen att läsa mer om utställningarna via den här länken:

Klicka här för att komma till aktuella utställningar.

Detta händer på museet från och med 9 februari

  • Programverksamheten nystartar. Du kan återigen uppleva scenkonst, visningar, vernissager, föreläsningar och filmvisningar på museet.
  • Våra vernissager har återigen inget maxantal besökare. Detta har inte hänt sedan februari 2020 – nästan två år sedan sist!
  • Vi återöppnar vårt uppskattade lekrum igen. Lekrummet har varit stängt sedan början av december.