Besök oss

Konferera i inspirerande miljö

Lokaler för möten och konferenser

Konferens

Kreativa möten kräver inspirerande miljöer. Skapa och skräddarsy din konferens, mässa, möte, kalas, workshop, event eller utbildning i historisk miljö hos Bohusläns mest besökta kulturrum.

Hörsalen

Söker du en större lokal för din konferens kan vi erbjuda vår hörsal som är en stor luftig lokal, inredd och utsmyckad i behagliga samstämmiga färger och former. Textilkonstnärinnan Caje Huss vackra ridå pryder rummet. Stora fönster vetter mot museiparken och stadens centrum. Lokalen rymmer 150 personer. Full teknisk utrustning inklusive hörslinga är fast installerad.

Spisrummet

Spisrummet är en enklare lokal där vi möblerar helt enligt era önskemål och anpassat för antalet deltagare. Lokalen är lämplig för allt från en liten grupp upp till max 70 personer.
Full teknisk utrustning inklusive hörslinga är fast installerad.

Ät lokalt och historiskt

När det gäller konferens och arrangemang samarbetar vi med Kajkanten Restaurang och café som ligger inne i museet med uteplats vid Bäveåns kaj. Restaurang Kajkanten har ett brett utbud av fika, mat och lättare tilltugg. Här serveras vällagad mat med svenskt närodlat kött, MSC-märkt fisk och du finner alltid ett vegetariskt alternativ på menyn. Restaurangen har alkoholrättigheter och både öl och vin finns att beställa. Kaffet som serveras är kravmärkt och ekologiskt och passar utmärkt till det hembakta fikasortimentet. Väl här får du inte missa möjligheten att pröva Bohusläns landskapsrätt äggost.

För bokning kontakta

  • Stella Pilback  0522-65 65 24, stella.pilback(at)bohuslansmuseum.iplace.se

Med stöd från

Västra Götalandsregionens logotyp